Holistische praktijk voor dieren Madieke Visser 
 

Healy frequentie therapie

De Healy is een frequentie apparaatje wat het lichaam meet en reguleert, het spoort disbalans op en corrigeert naar het natuurlijke balans. Doormiddel van een quantum sensor meet de Healy het lichaam eerst door.

Met de Healy kunnen we zowel op mentaal, emotioneel als fysiek vlak werken.

De Healy is een klasse IIA medisch goedgekeurd middel voor pijnbestrijding bij migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor ondersteuning bij depressie, angsten en daaraan gerelateerde slaapproblemen.

Alles heeft een eigen energie en een eigen trilling, zo ook het lichaam van jouw dier. Mocht er door stress, voeding, trauma of milieu-invloeden een disbalans ontstaan zal het lichaam gaan compenseren. De compensatie zal deze energie/trilling verstoren waardoor er disbalans in de harmonie van lichaam en geest kan ontstaan. Dit kan zicht uiten in zowel mentale- als fysieke klachten, zoals bv gedragsproblemen, allergieën, bewegingsbeperking etc.

De Healy zal dit disbalans resoneren, met de scan functie kan de Healy in beeld brengen wat op dat moment de meeste aandacht nodig heeft. Zo kunnen we stap voor stap naar de oorsprong van de klacht werken en de frequenties weer in balans brengen. Je kunt het vergelijken met een radiozender die net niet op de juiste frequentie staat, er komt storing op de lijn. Dit gebeurt ook in het lijf, zodra het lijf de juiste frequenties weer op kan pakken komt het weer in balans en zal het zelfherstellend vermogen weer ge(re)activeert worden.

De Healy is zowel tijdens een behandeling op locatie in te zetten als op afstand te gebruiken. Voor meer informatie en de beste manier hoe we het bij jouw paard of hond in kunnen gaan zetten kan je me altijd om wat meer informatie vragen.

E-mailen
Map
Info