Holistische praktijk voor dieren Madieke Visser 
 

Algemene voorwaarden

1-De eigenaar/bijrijdster zorgt ervoor dat alle gevraagde gegevens, die van belang kunnen zijn voor een Cranio Sacraal en/of lymfedrainage behandeling tijdig en eerlijk worden verstrekt.


2-De Cranio Sacraal en/of lymfedrainage behandeling van uw paard/hond geschiedt op uw eigen risico. Holistische Praktijk voor Dieren Madieke Visser is voor geen enkele vorm van schade aansprakelijk, tijdens, voor en na een behandeling of voor gevolgen voor de hond/het paard of zijn/haar omgeving na de behandeling.


3-In sommige gevallen kan er samengewerkt worden met een dierenarts. Holistische Praktijk voor Dieren Madieke Visser is geen vervanging voor een dierenarts, maar kan voor goede ondersteuning zorgen.


4-Eigenaar/bijrijdster geeft toestemming voor Cranio Sacraal en/of manuele lymfedrainage behandelingen en weet wat dit inhoud.


5-Bij een besmettelijke ziekte thuis/op stal wordt dit ruim op tijd vermeld door u, zodat Holistische Praktijk voor Dieren Madieke Visser maatregelen kan treffen i.v.m. besmettelijkheid en verspreiding te voorkomen.


6-Geheimhouding van verstrekte gegevens en informatie wordt gewaarborgd en enkel gebruikt voor doeleinde ten behoeve van de behandeling.


7-Indien nodig contact te leggen met uw dierenarts heb ik uw toestemming nodig. Door het sluiten van een behandelovereenkomst geeft u mij toestemming om ten allen tijden contact op te nemen met uw dierenarts, andere therapeuten en/of specialisten. De besproken informatie zal met vertrouwen en respect behandeld worden.
Uitvoering van de overeenkomst.

Behandelaar (Madieke Visser) voert de behandeling naar beste inzicht en vermogen uit. Zij is niet aansprakelijk voor het niet bereiken van het resultaat dat de klant beoogde.
Holistische Praktijk voor Dieren Madieke Visser kan geen resultaat garanderen, wel inspanning om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en advies te geven.


Reiskosten
Binnen 10 km (vanaf 2771ZW) bereken ik geen reiskosten.
Buiten deze 10 km wordt er € 0,40 per km in rekening gebracht.
Bij behandelingen van meerdere paarden op dezelfde locatie op dezelfde dag, kunnen reiskosten gedeeld worden met stalgenoten.


Annuleren van de afspraak
Afspraken annuleren of verzetten, dient minimaal 24 uur van te voren doorgegeven te worden. Anders ben ik genoodzaakt de kosten aan u door te bereken, dit vanwege de tijd die ik voor u en uw paard heb gereserveerd.


Betaling
Het consult dient direct contant of per pin betaald te worden. Het is ook mogelijk te betalen via een betaalverzoek, deze wordt dan direct na de behandeling voldaan.
Prijzen zijn inclusief BTW


Holistische Praktijk voor Dieren Madieke Visser
Boskoop
Telefoonnummer: 06 10480220
E-mailadres: info@holistischepraktijkvoordierenmadiekevisser.nl
Kvk-nummer: 75521326

E-mailen
Map
Info