Holistische praktijk voor dieren Madieke Visser 
 

Behandeling hond.

Soft Aroma Drops

Een zeer mooie, unieke en effectieve behandeling waarin verschillende technieken bij één komen. Dit wil zeggen dat een behandeling kan bestaan uit het uitmeten met de Lecher antenne, Cranio Sacraal Therapie, Manuele Lymfedrainage, Fascia release, Aromatherapie en de biotensor.

Voorafgaand aan de behandeling stuur ik je een intakeformulier toe, deze gaan we bij de eerste afspraak verder bespreken. 

We starten met het uitmeten van organen/orgaansystemen met de Lecher antenne. Daarna gaan we de hond behandelen met Manuele Lymfedrainage en/of cranio sacraal therapie, we werken hierdoor op verschillende systemen in het lijf en gaan opzoek naar de oorsprong van de klacht, het dier zal meer ontspanning, meer souplesse en meer bewegelijkheid in zijn lijf krijgen. Het zelf herstellend vermogen wordt ge(re)-activeert en het dier komt weer in balans.  Vanuit ontspanning komt er weer meer beweging in de fascie, spieren en gewrichten, de hond laat dan zelf de spanning los.

Het behandelplan bestaat gemiddeld uit drie behandelingen, de klacht en hoe lang de klacht al aanwezig is spelen mee in de hoeveelheid behandelingen die het dier nodig heeft. De eerste drie behandelingen vinden met een korter periode ertussen plaats, de frequentie hiervan ligt aan de klacht en aan wat het dier aan kan. 

Na de behandeling 

Na de behandeling van de hond is het verstandig om een dag of 3 rustig aan te doen met uw hond, dus even geen intensieve beweging of sport. Er kan wel gewandeld worden met de hond, hierdoor kan de hond de afvalstoffen makkelijker kwijt. De behandeling werkt nog een aantal dagen door.

Contra-indicaties

-Verse botbreuken

-Koorts

-Open wonden

-Nierproblemen

-Onbehandelde kankerprocessen

Graag van te voren even melden mocht het dier net gevaccineerd/ontwormd zijn.

Wanneer welke techniek?

Ik werk met mijn zelf ontwikkelde behandeling, ik pas deze geheel op de hond aan, dit kan dus betekenen dat ik soms wat meer van de ene techniek mee pak en de andere keer wat meer van de andere techniek.Een behandeling van holistische praktijk Madieke Visser vervangt geen reguliere behandeling van een dierenarts, wel kan dit heel mooi aanvullend werken. Raadpleeg voor medische behandeling eerst een dierenarts.E-mailen
Map
Info